“Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen”

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium kopen

Een podium of podium onderdelen kopen kan een flinke klus zijn. Bij Stageplate uit Dordrecht vindt u het perfecte podium voor uw evenement gewoon online. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende podia en podiumelementen, zoals trappen en leuningen. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van het complete pakket en kunt u alles eenvoudig online bestellen in de webshop!

Een podium kopen voor uw evenement

Heeft u weleens gedacht aan het kopen van een podium voor uw feest of evenement? Bij het organiseren van een jaarlijks of maandelijks terugkerend evenement is het fijn om te weten dat u altijd op een geschikt podium kunt rekenen. Het kopen van een podium is hiervoor dé oplossing. U zit niet meer met de stress van het tijdig regelen van het juiste podium en de juiste podium onderdelen. Bovendien bent u op de langere termijn financieel voordeliger uit. U heeft keuze uit meerdere van onze podiummaten. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw wensen en eisen met ons te overleggen. Voor diverse andere podium onderdelen bent u tevens bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons ook podium prakken en praktikabels kopen.

Neem direct contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een podium of bepaalde onderdelen daarvoor bij Stageplate? Of wilt u de opties voor een podium op maat met onze gespecialiseerde medewerkers bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag over het meest geschikte podium voor uw evenement en de daarbij horende onderdelen.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen