"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Leverancier podiumdelen

Stageplate ®  is dé nummer 1 leverancier in podiumonderdelen. Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht en is ooit als project begonnen om podiumelementen lichter te maken. In 2012 is het uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf van podiumsystemen die bij allerlei evenementen kunnen worden gebruikt. Stageplate ® is een leverancier van podiumdelen die staat voor service, veiligheid en klantgerichte oplossingen. En daar kunt u van profiteren!

Stageplate ® : dé leverancier van podiumdelen
Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van snel op- en af te bouwen podiumdelen? Dan bent u bij Stageplate ® aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in licht gewicht, ergonomische podiumelementen. Onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor het mogelijk is om direct contact te hebben met onze klanten. Zo kunnen wij altijd optimaal klantgericht werken en bieden wij onze producten op maat aan. Als innovatieve leverancier van podiumdelen hebben wij onze producten speciaal ontwikkeld voor een snelle opbouw en zo min mogelijk opslagruimte.

Contact
Heeft u vragen over onze podiumonderdelen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Eén van onze medewerkers komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook bellen via het telefoonnummer 078 -6211955 of stuur ons een e-mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Festival Stage

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in podiumdelen voor het op- en afbouwen van een festival stage? Stageplate ® is de naam. Wij zijn dé leverancier van podiumdelen en podiumelementen. Heeft u specifieke wensen? De onderdelen die wij leveren voor een festival stage, zijn volledig in eigen beheer. Zo kunnen we inspelen op uw wensen.

Alle podiumdelen voor een festival stage vindt u bij Stageplate ®

Een festival stage bestaat uit verschillende delen. Stageplate ® verkoopt alle delen die u nodig heeft om een stage te bouwen. Hierbij kunt u denken aan podiumelementen van hoogwaardige beukenfineer meubelplaat, in aluminium omranding met kleminrichting voor uitwisselbare insteekpoten. U heeft de mogelijkheid om uw festival stage uit te breiden met een leuning of een trap.

Interesse? Neem contact met ons op

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle op- en afbouw en nemen zo min mogelijk opslagruimte in gebruik. Ideaal wanneer u niet veel tijd wilt besteden aan het op- en afbouwen van een festival stage. De producten worden in eigen beheer gemaakt. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen met onze klanten. Heeft u interesse in licht gewicht, ergonomische festival stage elementen? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij kunnen dan direct een offerte voor u maken.

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen