"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Podiumdelen kopen

Bij Stageplate ® kunt u TÜV gekeurde podiumdelen kopen voor een scherpe prijs. Wij zijn ooit bij Stageplate ® begonnen met de intentie om podiumelementen een stuk lichter en hanteerbaarder te maken. Sinds 2012 zijn wij een volwaardig bedrijf geworden waar u met een gerust hart kwalitatieve podiumdelen kunt kopen.

Podiumdelen kopen bij Stageplate ®
Bij ons bedrijf staan de kernwaarden service, klantgerichtheid en veiligheid van onze producten voorop. U kunt bij ons terecht voor de huur van podiumwagens, die in allerlei formaten en uitvoeringen beschikbaar zijn. Maar wij hebben u nog veel meer te bieden. In ons bedrijf in Dordrecht maken en ontwikkelen wij onze podiumelementen zelf, zodat wij de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Een ander voordeel is dat u hierdoor één vaste leverancier heeft, en daardoor ook maar één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij het contact met onze klanten persoonlijk en direct houden. Dat werkt wel zo prettig!

Bedrijfsfilm
Bekijk vooral ook onze bedrijfsfilm waarin wij onze werkwijze uitleggen. Wij kunnen voor u een passend podium bouwen waarbij wij de podium-klemblokken zo maken dat deze automatisch terugschuiven. Hierdoor is de hoek universeel en kunnen wij deze overal plaatsen. En hierdoor zijn wij ook veel sneller klaar. Heeft u interesse om onze podiumdelen te kopen? Onze medewerkers voorzien u graag van de benodigde informatie om een bepaalde keuze te kunnen onderbouwen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 078 -6211955 of u kunt ons mailen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Festival Stage

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in podiumdelen voor het op- en afbouwen van een festival stage? Stageplate ® is de naam. Wij zijn dé leverancier van podiumdelen en podiumelementen. Heeft u specifieke wensen? De onderdelen die wij leveren voor een festival stage, zijn volledig in eigen beheer. Zo kunnen we inspelen op uw wensen.

Alle podiumdelen voor een festival stage vindt u bij Stageplate ®

Een festival stage bestaat uit verschillende delen. Stageplate ® verkoopt alle delen die u nodig heeft om een stage te bouwen. Hierbij kunt u denken aan podiumelementen van hoogwaardige beukenfineer meubelplaat, in aluminium omranding met kleminrichting voor uitwisselbare insteekpoten. U heeft de mogelijkheid om uw festival stage uit te breiden met een leuning of een trap.

Interesse? Neem contact met ons op

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle op- en afbouw en nemen zo min mogelijk opslagruimte in gebruik. Ideaal wanneer u niet veel tijd wilt besteden aan het op- en afbouwen van een festival stage. De producten worden in eigen beheer gemaakt. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen met onze klanten. Heeft u interesse in licht gewicht, ergonomische festival stage elementen? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij kunnen dan direct een offerte voor u maken.

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen