“Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen”

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumdelen kopen in Dordrecht

TÜV gekeurde podiumdelen en podiumelementen kunt u eenvoudig kopen bij Stageplate uit Dordrecht. Wij zijn bij Stageplate ooit begonnen met de intentie om podiumelementen een stuk lichter en hanteerbaarder te maken. Sinds 2012 zijn wij een volwaardig bedrijf waar u met een gerust hart kwalitatieve podiumdelen koopt voor een scherpe prijs.

Podiumdelen of podiumelementen kopen bij uw betrouwbare partner in Dordrecht

Bij Stageplate staan de kernwaarden service, klantgerichtheid en veiligheid van onze producten voorop. Maar wij hebben u nog veel meer te bieden. Bij ons bedrijf in Dordrecht maken en ontwikkelen wij zelf de podiumelementen en podiumdelen binnen ons assortiment, zodat wij de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Hierdoor heeft u altijd één vaste leverancier en ook maar één algemeen aanspreekpunt. Zo houden wij het contact met onze klanten persoonlijk en direct. Dat werkt wel zo prettig.

Snel opgebouwd en overal te plaatsen

De podiumelementen en podiumdelen die u bij Stageplate uit Dordrecht kunt kopen, maken wij geheel voor u op maat. Zo bouwen wij een passend podium voor u, waarbij wij de podiumklemblokken zo maken dat deze automatisch terugschuiven. Hierdoor is de hoek universeel en overal te plaatsen en zijn wij ook een stuk sneller klaar! Wist u trouwens dat u bij ons ook terecht kunt voor diverse podiumelementen, zoals podiumpoten, -trappen, -klemmen en -leuningen? Wij bieden podiumbenodigdheden aan van A tot Z, voor ieder feest of evenement!

Bekijk al onze podiumdelen en benodigdheden

Heeft u interesse in het kopen van onze podiumdelen of andere benodigdheden? Onze gespecialiseerde medewerkers uit Dordrecht voorzien u graag van de benodigde informatie over de podiumdelen en podiumelementen die u bij ons kunt kopen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)78 6211955. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen en denken met u mee over de beste oplossing.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen