“Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen”

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumdelen kopen

Bij Stageplate® uit Dordrecht kunt u TÜV gekeurde podiumdelen kopen voor een scherpe prijs. Maar ook allerlei andere podiumdelen bieden wij te koop aan. Wij zijn bij Stageplate ooit begonnen met de intentie om podiumelementen een stuk lichter en hanteerbaarder te maken. Sinds 2012 zijn wij een volwaardig bedrijf waar u met een gerust hart kwalitatieve podiumdelen koopt.

Podiumdelen kopen bij uw betrouwbare partner

Bij Stageplate® staan de kernwaarden service, klantgerichtheid en veiligheid van onze producten voorop. Maar wij hebben u nog veel meer te bieden. In ons bedrijf in Dordrecht maken en ontwikkelen wij zelf de podiumelementen die wij te koop hebben staan, zodat wij de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Hierdoor heeft u altijd één vaste leverancier, en daardoor ook maar één algemeen aanspreekpunt. Zo houden wij het contact met ons klanten persoonlijk en direct. Dat werkt wel zo prettig, vinden wij!

Snel opgebouwd en overal te plaatsen met Stageplate® uit Dordrecht

De podiumelementen die bij Stageplate® te koop zijn, maken wij geheel voor u op maat. Zo bouwen wij een passend podium voor u, waarbij wij de podiumklemblokken zo maken dat deze automatisch terugschuiven. Hierdoor is de hoek universeel en overal te plaatsen. Hierdoor zijn wij ook een stuk sneller klaar! Wist u trouwens dat u bij ons ook terecht kunt voor diverse podiumelementen zoals podiumtrappen, -poten, -klemmen en -leuningen? Wij bieden podiumbenodigdheden van A tot Z, voor ieder feest of evenement!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in het kopen van onze podiumdelen of andere benodigdheden? Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van de benodigde informatie over de podiumdelen die te koop staan om een bepaalde keuze te kunnen onderbouwen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)78 6211955. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen en denken met u mee over de beste oplossing.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen