“Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen”

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumdelen kopen

Bij Stageplate kunt u TÜV gekeurde podiumdelen kopen voor een scherpe prijs. Maar ook allerlei andere podiumelementen bieden wij te koop aan. Wij zijn bij Stageplate ooit begonnen met de intentie om podiumelementen een stuk lichter en hanteerbaarder te maken. Sinds 2012 zijn wij een volwaardig bedrijf geworden, waar u met een gerust hart kwalitatieve podiumdelen kunt kopen.

Podiumdelen kopen bij Stageplate: waarom doet u dat?

Bij ons bedrijf staan de kernwaarden service, klantgerichtheid en veiligheid van onze producten voorop. Maar wij hebben u nog veel meer te bieden. In ons bedrijf in Dordrecht maken en ontwikkelen wij de podiumelementen die wij te koop hebben staan zelf, zodat wij de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Hierdoor heeft u één vaste leverancier, en daardoor ook maar één aanspreekpunt. Zo houden wij het contact met ons klanten persoonlijk en direct. Dat werkt wel zo prettig!

Snel opgebouwd en overal te plaatsen

De podiumelementen die bij Stageplate te koop zijn, maken wij geheel voor u op maat. Zo bouwen wij een passend podium voor u, waarbij wij de podium-klemblokken zo maken dat deze automatisch terugschuiven. Hierdoor is de hoek universeel en overal te plaatsen. Hierdoor zijn wij ook een stuk sneller klaar!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in het kopen van onze podiumdelen? Onze medewerkers voorzien u graag van de benodigde informatie over de podiumdelen die te koop staan om een bepaalde keuze te kunnen onderbouwen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer +31(0)78 6211955. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen