"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Stageplate ®

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van snel op- en af te bouwen podiumdelen? Dan bent u bij Stageplate ®  aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in licht gewicht, ergonomische podiumelementen.

Al onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor het mogelijk is om direct contact te hebben met onze klanten. Zo kunnen wij altijd optimaal klantgericht werken en bieden wij onze producten op maat aan.

Podiumelementen

Podiumelement voorzien van hoogwaardige beukenfineer meubelplaat in aluminium omranding met kleminrichting voor uitwisselbare insteekpoten.

Dit systeem is special ontwikkeld voor snelle op- en afbouw en neemt tevens weinig opslagruimte in waardoor dit zeer economisch in gebruik is. Uitneembare insteekpoten in verschillende lengten bieden genoeg opbouw varianten.

Naar wens kunnen deze elementen van diverse soorten vloerplaten worden voorzien, ook afwijkende maatvoeringen kunnen van dit podiumtype worden vervaardigd(Stageplate ® Standard-Form). Dit podiumelement is uitermate flexibel in gebruik, een solide maar lichtgewicht podiumsysteem. Alle accessoires zijn toepasbaar op dit systeem. Vast gemonteerde kunststof koppelhaken zorgen voor een solide koppeling van de podiumelementen onderling.

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen