"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Stageplate ®

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van snel op- en af te bouwen podiumdelen? Dan bent u bij Stageplate ®  aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in licht gewicht, ergonomische podiumelementen.

Al onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor het mogelijk is om direct contact te hebben met onze klanten. Zo kunnen wij altijd optimaal klantgericht werken en bieden wij onze producten op maat aan.

Stageplate ® Podium-Elementen

Dit basis Stageplate ® podiumelement is het handzaamste onder de podiumelementen. Door het monteren van de uitwisselbare poten (in diverse lengtes leverbaar) met de snel spanschroef is dit overal inzetbaar. Voorzien van de licht gewicht vloerplaat weegt dit podiumelement ca 22 kg.

De Stageplate ® aluminium omranding is zo ontworpen dat de diverse accessoires eenvoudig te bevestigen zijn zoals, podiumrok, trapje, leuningen, catheder e.d.

De podiumelementen kunnen worden gekoppeld met de mee geleverde koppelhaakjes of met de speciaal ontwikkelde aluminium podiumklemmen als extreme belasting te verwachten is.

In de door ons zelf ontwikkelde Stageplate ® beenopname hoek is vastzetten en los nemen van de poten/telescooppoten eenvoudig, tevens passen vierkante en ronde poten (van 50x 50 mm, rond 50 mm, tot 60 x 60 mm en 60 mm) in deze multifunctionele hoek. Het vastklemmen van de poten gebeurt handmatig met een draaiknop en drukplaat. De bouwhoogte zonder diagonaal versteviging is tot 200 cm toegestaan. (statisch berekend)

Technische gegevens

Standaardafmeting 200 x 100 cm.
Stapelhoogte 95 mm.
Andere afmeting op aanvraag.
Vloerplaat 22 mm, diverse uitvoeringen leverbaar
Vloerbelasting TÜV 750 kg/m2 (vloerhoogte 100 cm.)
Gewicht ca 33 kg (afhankelijk van vloerplaat)

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen