"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Stageplate ®

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van snel op- en af te bouwen podiumdelen? Dan bent u bij Stageplate ®  aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in licht gewicht, ergonomische podiumelementen.

Al onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor het mogelijk is om direct contact te hebben met onze klanten. Zo kunnen wij altijd optimaal klantgericht werken en bieden wij onze producten op maat aan.

Podiumtrap kopen

Wilt u eenvoudig een podiumtrap online kopen? Stageplate is dé leverancier van diverse uitvoeringen trappen, zoals aluminium en ijzer. Wij ondersteunen u graag bij de uitvoering van uw evenement. Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden!

Een podiumtrap kopen voor uw evenement

Bent u op zoek naar de perfecte trap voor uw locatie? Zoek dan niet verder! Bij Stageplate kunt u terecht voor het kopen van podiumtrappen en andere benodigdheden. Voor een mooie designlook is de aluminium uitvoering de perfecte keuze. Wij hebben hiervoor tevens andere podiumelementen, allemaal in dezelfde stijlvolle uitstraling. Zo is uw trap visueel één geheel met het podium. De stalen uitvoering is ook gegalvaniseerd leverbaar met beplating naar keuze. Heeft u speciale wensen of eisen voor uw podiumtrap? De afmetingen van onze podiumtrappen passen wij aan naar uw eigen wensen. Treden zijn tevens onderling uitwisselbaar. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor leuningen en klemmen. Zo geniet u van een stijlvolle podiumtrap die bovendien veilig in gebruik is.

Neem nu contact met ons op!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een podiumtrap naar wens? Of wilt u gelijk een podiumtrap online kopen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag.

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen