"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium klemmen

Wanneer u ook wilt voorkomen dat uw podiumonderdelen gaan schuiven tijdens het optreden of evenement, dan doet u er goed aan podium klemmen aan te schaffen. Idealiter doet u dat bij een specialist op het gebied van podiumonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan Stageplate, dé producent en leverancier als het om geavanceerde podiumsystemen gaat. Onze producten zijn TÜV gecertificeerd, waardoor wij kunnen garanderen dat wij producten van hoge kwaliteit leveren.

Podium klemmen van Stageplate: licht, sterk, ergonomisch en praktisch

Beslist u podium klemmen bij Stageplate aan te kopen? Dan kiest u voor podium klemmen die licht, praktisch, ergonomisch en bovenal sterk zijn. Onze podium klemmen zijn gemiddeld 50% lichter dan traditionele podium klemmen van zink en zijn ergonomisch vormgegeven. Hierdoor zijn zij gemakkelijker in het gebruik en geniet u van een kortere op- en afbouwtijd. Een podium klem moet echter te allen tijde van hoge kwaliteit en sterk zijn. Podium klemmen moeten voorkomen dat losse podiumonderdelen gaan schuiven tijdens bijvoorbeeld een dj-optreden. De podium klemmen van Stageplate kunt u voor 100% vertrouwen: deze zullen nooit kunnen breken.

Productie in eigen beheer

De podiumonderdelen die u bij Stageplate kunt kopen zijn allemaal in eigen beheer gemaakt. Dat wij onze eigen podiumonderdelen produceren, stelt ons ook in staat op specifieke wensen van onze klanten te reageren. Heeft u een specifieke wens en bent u benieuwd of deze uitvoerbaar is? Aarzel niet te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij helpen u graag, ook als u op de Belgische markt actief bent.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen