"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Stageplate ®

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van snel op- en af te bouwen podiumdelen? Dan bent u bij Stageplate ®  aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in licht gewicht, ergonomische podiumelementen.

Al onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor het mogelijk is om direct contact te hebben met onze klanten. Zo kunnen wij altijd optimaal klantgericht werken en bieden wij onze producten op maat aan.

Podium klemmen

Stageplate ® podiumklem
Onze nieuw ontwikkelde podiumklem is licht, ergonomisch, praktisch en sterk.

Lichtgewicht; de nieuwe Stageplate ® podiumklem is 50 % lichter dan de oude gegoten zinken podiumklem, hierdoor handzamer en makkelijker te vervoeren.

Ergonomisch; de nieuwe Stageplate ® podiumklem heeft een ergonomische vorm, de afgeschuinde neus positioneert zichzelf in de daarvoor bestemde groef waardoor ongelijk staande podiumelementen zichzelf corrigeren tot een gelijke vloer.

Praktisch; de nieuwe Stageplate ® podiumklem is praktisch door de ergonomische vormgeving en montage zonder gereedschappen laat de klem zich makkelijker monteren, dit geeft kortere op- en afbouwtijden.

Sterk; de nieuwe Stageplate ® podiumklem is sterk, breekt niet en is tevens als leuningklem te gebruiken.

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen