"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Stageplate ®

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van snel op- en af te bouwen podiumdelen? Dan bent u bij Stageplate ®  aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in licht gewicht, ergonomische podiumelementen.

Al onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor het mogelijk is om direct contact te hebben met onze klanten. Zo kunnen wij altijd optimaal klantgericht werken en bieden wij onze producten op maat aan.

Podium insteekpoten

Podium insteekpoten bestelt u eenvoudig bij ons online. Bij Stageplate hebben we een breed assortiment aan diverse podium poten voor u beschikbaar. Welke poten passen het beste bij uw podium? Onze gespecialiseerde medewerker adviseren u graag over de mogelijkheden!

Uw betrouwbare partner voor podium insteekpoten

Bent u op zoek naar geschikte podium insteekpoten voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Podium poten kopen doet u eenvoudig online bij Stageplate. Wij zijn specialist in de op- en afbouw van podia en alles wat hierbij komt kijken. Wij hebben diverse insteekpoten voor podia in ons assortiment opgenomen. Ook voor telescooppoten zit u bij ons goed. Deze komen in verschillende hoogten en uitvoeringen. Ze zijn tevens op maat verkrijgbaar. Zo heeft u altijd de perfecte podium insteekpoot. Bij pootlengte praten wij altijd over vloerhoogten. Dit om verwarring te voorkomen.

Al uw podiumbenodigdheden op één plek

Naast het kopen van poten voor uw podium, kunt u bij ons terecht voor vele andere producten. Zo kunt u diverse podia huren, leasen of kopen. Wij hebben een perfect vast podium, mobile stages en podiumwagen voor elk evenement. Ook voor andere podiumelementen kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij podiumklemmen, -trappen en -leuningen. Welk podium geschikt is voor uw evenement hangt af van uw wensen en eisen. Onze medewerkers geven u dan ook graag een persoonlijk advies.

Bestel uw podium insteekpoten online!

Plaats uw bestelling nu online of neem contact met ons op voor een advies op maat. Podium poten kopen was nog nooit zo eenvoudig. U bereikt ons via +31(0)78 6211955. Wij kijken graag met u mee om zo uw evenement tot een groot succes te brengen!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen