"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Stageplate ®

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van snel op- en af te bouwen podiumdelen? Dan bent u bij Stageplate ®  aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in licht gewicht, ergonomische podiumelementen.

Al onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor het mogelijk is om direct contact te hebben met onze klanten. Zo kunnen wij altijd optimaal klantgericht werken en bieden wij onze producten op maat aan.

StagePlate Light

LICHTGEWICHT STAGEPLATE VLOERPLATEN

Een podiumelement weegt al gauw ca.33 kg. onze podiumelementen wegen 21 kg. en zijn altijd watervast, vergelijkt u het gewicht van uw watervaste podiumelement met een podiumelement voorzien van een StagePlate en zie dat uw podiumelement 2x zo zwaar is!

Podiumbouw Drechtsteden is importeur van Stageplate ® podiumsystemen, Stagemobil podiumwagens, ook verkopen wij H.O.F. alutec Truss. De materialen die wij verkopen vindt u terug in het verhuurassortiment.
Voor reparatie van podia bent u bij ons aan het juiste adres, wij repareren uitsluitend met orginele onderdelen. Ook product ontwikkeling is iets waarmee wij ons bezig houden zo ontstond StagePlate die het gewicht van podiumelementen met 30-50 % verminderde, een ARBO vriendelijk actie die het werken met podia vereenvoudigd.

Traditioneel podiumelement weegt ca.42 kg.
StagePlate podiumelement weegt  ca.21 kg.
Gewichtsbesparing21 kg.

U sjouwt het allemaal onnodig mee! En dat hoeft niet.

Voordelen:

• Altijd watervast, geen onderscheid voor binnen of buiten
• Kortere opbouwtijd, kosten besparing op arbeidsloon
• ARBO vriendelijk, minder ziekte verzuim
• Minderkans op overbeladen.
• Brandstofbesparend, vele kilo`s minder te vervoeren
• Lange levensduur

De nieuwe podiumplaat past ook in uw element!
Informeer vrijblijvend.

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen