"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Mobile stage

Bent u voor uw evenement op zoek naar een mobile stage? Een mobile stage komt met vele voordelen en is praktisch gezien het ideale podium voor elk evenement! Bij Stageplate® in Dordrecht hebben wij een jarenlang ervaring met het op- en afbouwen van mobile stages. We adviseren wij u graag over alle mogelijkheden.

Een mobile stage voor elk evenement

Gaat u binnenkort een bedrijfsfeest organiseren, heeft u een evenement met uw sportclub of vindt er in uw gemeente een festival plaats? Dan kunt u wel een podium gebruiken! Maar niet zomaar elk podium is geschikt voor uw evenement. Alleen het beste podium van Stageplate maakt uw evenement tot een groot succes. Denkt u aan onze mobile stages dan krijgt u mobiele, praktische podia die doorgaans binnen een halfuur zijn opgebouwd. Deze podia zijn uitermate geschikt voor de wat kleinere evenementen, maar natuurlijk ook voor middelgrote tot grote feesten.

Alle voordelen op een rijtje

Als u nog twijfelt tussen een vast of mobiel podium, is het fijn om een persoonlijk advies te krijgen. Wij vertellen u bijvoorbeeld dat mobiele podia een erg korte opbouwtijd hebben, maar dat een vast podium vaak wel meer gewicht kunnen dragen. Voor andere podiumbenodigdheden bent u tevens bij ons aan het juiste adres. Wij hebben onder andere podiumtrappen, -klemmen en -leuningen. Wij geven u graag een advies over uw evenement. Neem contact met ons op via +31(0)78 6211955.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen