"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Een podium voor uw feest

Bent u op zoek naar een podium voor uw feest of evenement? Bij Stageplate in Dordrecht beschikken we over een ruim assortiment aan vaste en mobiele podia. Al onze podiumbenodigdheden zijn beschikbaar om te huren, leasen of kopen. Kies met Stageplate voor een betrouwbare partner voor al uw feesten en evenementen.

Een podium kopen voor uw feest of evenement

Als u een feest of evenement organiseert, kan entertainment uiteraard niet ontbreken. U steekt hier veel tijd en geld in, waardoor het natuurlijk wel vanuit elke hoek goed te bewonderen moet zijn! Vergeet daarom niet om een podium te regelen. Bij Stageplate hebben we jarenlange ervaring in het voorzien van festivals, sportevenementen en zakelijke evenementen van verschillende soorten podia. Van podiumelementen tot podiumtrappen en -klemmen: wij hebben het allemaal.

Kiest u voor een vast of mobiel podium?

Voor uw evenement of feest kunt u kiezen voor een vast of mobiel podium. Beide podia hebben zo hun voor- en nadelen. Zo is een vast podium in staat om meer gewicht te dragen, maar is een mobiel podium een stuk sneller opgebouwd. De juiste keuze voor uw evenement hangt dan ook van verschillende factoren af. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij het vinden van het juiste podium en andere podiumbenodigdheden.

Bestel bij een betrouwbare partner in podia

Wilt u meer informatie over onze diverse podiums voor uw feest of evenement? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Dit kan via het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Wij staan u graag te woord.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen