"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium feest

Bent u op zoek naar een podium voor uw feest of evenement? Bij Stageplate® beschikken we over een breed assortiment vaste en mobiele podia. Al onze podiumbenodigdheden zijn beschikbaar om te huren, leasen of kopen. Kies voor een betrouwbare partner, kies voor Stageplate® in Dordrecht.

Een podium voor uw feest of evenement

Als u een feest of evenement organiseert kan entertainment uiteraard niet ontbreken. U steekt hier veel tijd en geld in, dan moet het natuurlijk wel vanuit elke hoek goed te bewonderen zijn! Vergeet daarom niet om een podium te regelen. Bij Stageplate® hebben we een jarenlange ervaring met het voorzien van festivals, sportevenementen en zakelijke evenementen van verschillende soorten podia. Van podiumelementen tot podiumtrappen en -klemmen: wij hebben het allemaal.

Kiest u voor een vast of mobiel podium?

Voor uw evenement kunt u kiezen voor een vast of mobiel podium. Beide hebben zo zijn voor- en nadelen. Zo is een vast podium in staat om meer gewicht te dragen, maar is een mobiel podium een stuk sneller opgebouwd. De juiste keuze voor uw evenement hangt dan ook van verschillende factoren af, zoals uw wensen en eisen. Wij adviseren en ondersteunen u graag bij het vinden van het juiste podium en andere podiumbenodigdheden.

Uw betrouwbare partner in podia: Stageplate in Dordrecht

Wilt u meer informatie over onze diverse podiums voor uw feest of evenement? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Dit kan via het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Wij geven u graag een persoonlijk advies!

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen