"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Een podium voor uw festival

Heeft u een podium nodig voor een festival? Stageplate is dé leverancier van podiumdelen voor zowel binnen- als buitenevenementen. Wij leveren op maat gemaakte podiumdelen op basis van uw wensen en de vereiste veiligheidsvoorschriften.

Vind een podium voor elk festival bij dé specialist

Een podium, dat te koop is bij ons in Dordrecht, is een belangrijk onderdeel van een festival. Hier treden immers de artiesten op waar de festivalbezoekers voor komen. Heeft u niet veel tijd voor het op- en afbouwen van de podia en zoekt u een partner die de handen graag uit de mouwen steekt? Dan zijn de producten van Stageplate wat u zoekt. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle op- en afbouw. Bovendien is er weinig opslagruimte nodig voor deze podia.

Wij zijn in staat optimaal klantgericht te werken

Een podium bestaat uit meerdere delen. Wij hebben alle delen die u nodig heeft om een podium te bouwen in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om direct contact te hebben met onze klanten. Dit zorgt ervoor dat we altijd optimaal klantgericht kunnen werken. Heeft u specifieke wensen? Wij bieden onze producten op maat aan!

Maak uw podium compleet

Wilt u meer weten over de podiumdelen en podiumelementen die wij verkopen voor op een festival? Of heeft u interesse in een van onze andere producten? Bel dan naar +31(0)78 6211955. Wij maken direct een offerte voor u op.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen