"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium festival

Heeft u een podium voor een festival nodig? Stageplate in Dordrecht is dé leverancier van podiumdelen voor zowel binnen- als buitenevenementen. Wij leveren op maat gemaakte podia delen, op basis van uw wensen en de vereiste veiligheidsvoorschriften. Wilt u kosteloos een offerte aanvragen? Dat doet u snel en eenvoudig online of telefonisch.

Een podium voor elk festival

Een podium is een belangrijk onderdeel van een festival. Hier treden immers de artiesten op waar de festivalbezoekers voor komen. Heeft u niet veel tijd voor het op- en afbouwen van de podia? Zoekt u een partner die de handen graag uit de mouwen steekt? Dan zijn producten van Stageplate wat u zoekt. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle op- en afbouw. En ook niet onbelangrijk, is er is weinig opslagruimte voor nodig.

Optimaal klantgericht werken, dát is het motto van Stageplate uit Dordrecht!

Een podium bestaat uit meerdere delen. Wij verkopen alle delen in eigen beheer die u nodig heeft om een podium te bouwen. Hierdoor is het mogelijk om direct contact te hebben met onze klanten. Dit zorgt ervoor dat we altijd optimaal klantgericht kunnen werken. Heeft u specifieke wensen? Wij bieden onze producten op maat aan!

Maak uw podium compleet

Wilt u meer weten over de podiumdelen en podiumelementen voor een podium op een festival? Of heeft u interesse in een van onze producten? Bel dan naar +31(0)78 6211955. Wij maken direct een offerte voor u op.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen