"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Mobiel podium kopen

Een mobiel podium kopen voor doet u eenvoudig bij ons online. Heeft u een jaarlijks of maandelijks terugkerend evenement en bent u op zoek naar een praktisch podium? Dan hebben wij de oplossing voor u! Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor één van onze mobiele podia die wij te koop hebben!

Een mobiel podium kopen bij uw betrouwbare partner

Als u op zoek bent naar een mobiel podium voor uw feest, sport- of zakelijke evenement bent u bij Stageplate aan het juiste adres. Wij hebben diverse mobiele podiums te koop. Of het nu gaat om een groot of klein evenement, ééndaags of meerdaags: onze podia zijn uitermate geschikt voor elk evenement. Een mobiel podium kopen hoeft bovendien helemaal geen uitdaging te zijn! Onze medewerkers adviseren en ondersteunen u graag bij de aankoop van uw mobiele podium. Twijfelt u nog tussen het plaatsen van een vast podium of een mobiel podium op uw evenement? Welk soort podium het meest geschikt is, hangt af van het soort evenement en natuurlijk uw wensen. Mobiele podia hebben een korte opbouwtijd en zijn vaak financieel gunstiger dan vaste podia. Na het kopen van een mobiel podium heeft u altijd een geschikt podium voor uw evenement binnen handbereik!

Kies voor het gemak van een mobiel podium!

Naast een mobiel podium kunt u bij ons ook podiumelementen, -trappen en -klemmen kopen, leasen of huren. Bij Stageplate hebben wij alle benodigdheden in huis om uw evenement tot een groot succes te maken. Mobiele podiums en andere benodigdheden zijn gewoon bij ons te koop! Al onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor direct contact met onze klanten mogelijk is. Heeft u speciale wensen of eisen? Geen probleem, wij gaan graag met u in gesprek. Neem gerust telefonisch contact met ons op via +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag!

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen