“Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen”

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Praktikabels

Wilt u standaard of op maat gemaakte praktikabels aanschaffen? Bijvoorbeeld omdat u binnenkort een festival organiseert of omdat u de dj op een voetstuk wilt plaatsen tijdens een stapavond? Bij Stageplate, specialist in het leveren van podiumdelen in Dordrecht, zit u goed. Onze podiumdelen zijn lichtgewicht én ergonomisch. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Wij maken in een handomdraai een podium dat helemaal aansluit bij uw wensen en eisen.

Standaard of op maat gemaakte praktikabels

De mogelijkheden van Stageplate zijn zeer uitgebreid. Zo kunnen wij u standaard podiumelementen leveren, maar u kunt bij ons ook op maat gemaakte praktikabels kopen. Het enige wat u dan hoeft te doen, is het doorgeven van uw wensen en eisen. Bijvoorbeeld over:

  • De maat van de vloerplaten;
  • De afwerking van de vloerplaten (poedercoating of stoffering);
  • De hoogte van de uitwisselbare insteekpoten;
  • Of het podium toegankelijk moet zijn via een trap.

Wij verzorgen vervolgens een podium dat hier volledig bij aansluit.

Diverse accessoires verkrijgbaar

Natuurlijk bent u bij ons niet alleen op de juiste plek voor praktikabels. U vindt bij ons ook diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan podium prakken, een podiumvloer en podiumklemmen, waarmee u het podium extra goed vastzet. Met opslagbeugels kunt u uw podium ook nog eens goed beschermen bij het vastzetten.

Neem contact met ons op voor het bestellen van een podium naar uw wens

Bent u op zoek naar een podium dat u gemakkelijk en snel op- en afbouwt en dat helemaal naar uw wens is vervaardigd? Omdat Stageplate zorgvuldig, betrouwbaar en klantgericht werkt, is het prettig hier uw praktikabels te kopen. Wilt u meer informatie ontvangen? Dat kan wanneer u belt naar +31(0)78 6211955.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen