"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium prakken

Heeft u voor uw volgende evenement nog podium prakken nodig? Die koopt u het best bij Stageplate. Wij zijn dé nummer 1 als het om de productie en levering van podium systemen gaat. De productie van de podiumonderdelen die wij leveren, is volledig in ons eigen beheer. Hierdoor kunnen wij niet alleen kwaliteit garanderen, maar ook persoonlijk contact met klanten onderhouden. Zo kunnen wij ook inspelen op specifieke wensen, indien u die heeft.

Podium prakken voor een snelle opbouw

Aan de podiumopbouw wilt u liever niet te veel tijd besteden. Met podium prakken van Stageplate heeft u binnen enkele tellen een podium opgebouwd. Wij hebben namelijk de meest handzame podiumelementen ontwikkeld. Onze podium prakken bevatten uitwisselbare poten, die in diverse lengtes verkrijgbaar zijn. U bepaalt daarmee zelf hoe hoog u uw podium wilt hebben. Doordat deze poten uitneembaar zijn en het podiumblad lichtgewicht is, heeft u uw podium snel ge(de)monteerd. Het podiumblad is overigens ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Daarenboven nemen de podium prakken weinig opslagruimte in beslag. De podium prakken koppelt u eenvoudig met een koppelhaakje of aluminium podiumklemmen. Deze laatste optie is vooral geschikt voor als u extreem veel belasting verwacht.

Contacteer ons bij vragen

Heeft u vragen over de podium prakken of andere podiumonderdelen die Stageplate u kan leveren? Aarzel dan niet even te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij staan u graag te woord. Stageplate is ook klanten uit België van dienst.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen