"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumvloer

Bent u op zoek naar een podiumvloer ter verhoging van uw vaste podium of juist ter vervanging? Dan bent u bij Stageplate aan het juiste adres. Wij hebben een jarenlange ervaring met de op- en afbouw van diverse podia en alles wat hierbij komt kijken. Een vloer geeft uw ruimte een extra stijlvolle uitstraling. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag!

Een podiumvloer huren, leasen of kopen van uw betrouwbare partner

Een podium in uw zaal of ruimte geeft uw evenement net die extra boost. Het entertainment dat u heeft geregeld, is zo voor iedereen goed zichtbaar. Bij Stageplate kunt u terecht voor diverse soorten podiumvloeren. Heeft u een podiumvloer nodig voor één evenement? Dan kunt u gewoon een geschikte vloer bij ons huren. Voor jaarlijks of maandelijks terugkerende evenementen is het tevens mogelijk om bij ons een podiumvloer te kopen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vloer, maar wilt u niet in één keer een grote aankoop doen? Dan is het tevens mogelijk om een podiumvloer te leasen. U geniet van uw podiumvloer terwijl u in termijnen betaalt. Dit is een win-win situatie voor ons allemaal.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Naast podiumvloeren kunt u bij ons terecht voor diverse andere podiumbenodigdheden. Voor podiumleuningen, -trappen en -leuningen bent u bij tevens bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en ondersteunen u graag.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen