"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium leasen

Bent u op zoek naar een podium om te leasen voor uw feest of evenement? Leasen is ideaal als u direct een podium in gebruik wilt nemen maar financieel nog niet klaar bent voor een grote aankoop. Stageplate® adviseert u graag over de mogelijkheden!

Een podium leasen wordt met Stageplate wel erg makkelijk

Bent u op zoek naar een geschikt podium voor uw feest, sport- of zakelijk evenement? Wij hebben een breed assortiment aan diverse podia in maten en stijlen beschikbaar. Het leasen van een podium voor uw evenement doet u bij ons eenvoudig online. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het huren, leasen of kopen van podia en podiumelementen. Ook voor andere benodigdheden zoals podiumleuningen, -trappen en -klemmen zit u bij ons goed. Als u een podium wilt kopen maar niet klaar bent om in één keer een grote aankoop te voldoen is leasen voor u dé perfecte oplossing. U betaalt maandelijks een vooraf vastgesteld bedrag en koopt als het ware in termijnen bij ons uw podium.

Uw betrouwbare podiumpartner

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het leasen van een podium voor uw evenement of ontvangt u graag meer informatie over de podia en/of podiumdelen? Wij staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op via +31(0)78 6211955.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen