"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumdelen

Wilt u BÜTEC podiumdelen kopen? Dan kiest u voor podiumdelen van hoge kwaliteit. BÜTEC werd in 1979 opgericht als een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in evenemententechnologie. Het bedrijf heeft in de afgelopen decennia de meest geavanceerde systemen ontwikkeld, waarmee ieder evenement gegarandeerd tot een succesvol einde komt. Haar producten zijn van uitstekende kwaliteit, 100% veilig en gegarandeerd te vertrouwen. Dankzij het doordachte systeem en de perfecte productie van de podiumdelen van BÜTEC weet u zeker dat u zich tijdens een evenement geen zorgen hoeft te maken. Weet u reeds waar u BÜTEC podiumonderdelen moet kopen en door welk bedrijf u ze moet laten installeren? Reken op de klantgericht dienstverlening van Stageplate.

BÜTEC podiumdelen kopen bij Stageplate in Dordrecht

Stageplate produceert en levert sinds jaar en dag podiumdelen. Enerzijds produceren wij onze eigen podiumdelen, waarvan de productie volledig in eigen beheer is, anderzijds kunt u ook BÜTEC podiumonderdelen bij ons kopen. Voor welke onderdelen u ook kiest, u kiest altijd voor onderdelen van hoge kwaliteit. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Podiumtrappen;
  • Podiumpoten;
  • Podiumklemmen;
  • Podiumelementen;
  • Podiumleuningen;
  • Podiumaccessoires.

Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om een stevig podium op te bouwen en te demonteren. Met de podiumdelen die u bij ons kunt kopen gaat dat overigens razendsnel. Binnen korte tijd staat uw podium op de juiste locatie en heeft u deze ook weer opgeborgen. Onze podiumdelen nemen overigens ook weinig ruimte in beslag, wat natuurlijk ook een groot voordeel is.

Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw podium? Doordat Stageplate in Dordrecht over een eigen productieruimte beschikt, zijn wij in staat maatwerk te leveren. Zo kunnen wij op de wensen van onze klanten inspelen en hen het podium bieden dat zij zich wensen. Wilt u een podium dat afwijkt van de standaardformaten en -vormen bijvoorbeeld? Laat het ons weten. Niets is ons te gek.

Onze podiumdelen TÜV gecertificeerd

Tot slot is het nog goed om te weten dat de podiumdelen die u bij Stageplate kunt kopen allen TÜV gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat deze podiumdelen van uitstekende kwaliteit zijn en u uw podium voor 100% kunt vertrouwen. En dat is natuurlijk wat u wilt. Stageplate is dé nummer 1 als het om podiumsystemen gaat, dat merkt u. Heeft u vragen over onze producten? Aarzel dan niet ons te contacteren, via het telefoonnummer +31(0)78 6211955.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen