"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumdelen

TÜV-gekeurde podiumdelen en podiumelementen kunt u eenvoudig kopen bij Stageplate in Dordrecht, dé specialist voor ieder podium. Wij zijn bij Stageplate ooit begonnen met de intentie om podiumdelen en podiumelementen een stuk lichter en hanteerbaarder te maken. Sinds 2012 zijn wij een volwaardig bedrijf waar u met een gerust hart kwalitatieve podiumelementen aanschaft voor een scherpe prijs.

Podiumdelen kopen bij uw betrouwbare partner

Bij Stageplate staan de kernwaarden service, klantgerichtheid en veiligheid van onze producten voorop. Maar wij hebben u nog veel meer te bieden. Bij ons bedrijf maken en ontwikkelen wij zelf de podiumdelen, zodat wij de kwaliteit hiervan goed kunnen waarborgen. Hierdoor heeft u altijd één vaste leverancier en ook maar één aanspreekpunt wanneer u een podium wilt kopen. Zo houden wij het contact met onze klanten persoonlijk en direct. Dat werkt wel zo prettig.

Een podium kopen dat snel is opgebouwd en overal te plaatsen is

De podiumdelen die u bij Stageplate kunt kopen, maken wij geheel voor u op maat van uw gehele podium. Zo bouwen wij een passend podium voor u, waarbij wij de podiumklemblokken zo maken dat deze automatisch terugschuiven. Hierdoor is de hoek universeel en overal te plaatsen en zijn wij ook een stuk sneller klaar! Wist u trouwens dat u bij ons ook terechtkunt voor diverse podiumelementen, zoals podiumpoten, -trappen, -klemmen en -leuningen? Wij bieden podiumdelen, -elementen en -benodigdheden aan van A tot Z, voor ieder feest en evenement!

Bekijk al onze podiumelementen en benodigdheden

Heeft u interesse in onze podiumdelen of andere benodigdheden? Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van de benodigde informatie over de delen en elementen die u voor uw podium kunt kopen. U kunt ons telefonisch bereiken via +31(0)78 6211955. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen en denken met u mee over de beste oplossing.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen