"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumwagen te koop

Bent u voor uw feest, sportactiviteit of zakelijke evenement op zoek naar een podiumwagen die te koop staat? Of heeft u een jaarlijks of maandelijks terugkerend evenement? Dan is het kopen van een podiumwagen dé oplossing. U bent altijd verzekerd van een geschikt podium! Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van Stageplate® in Dordrecht.

Een podiumwagen is gewoon bij ons te koop

Wanneer u op zoek bent naar een podium heeft u keuze uit verschillende soorten podia. Zo heeft u het reguliere vaste podium, de mobile stage en de podiumwagens. Wanneer u twijfelt tussen bijvoorbeeld een vast podium of een podiumwagen, zitten er zeker een aantal pluspunten aan het kopen van een podiumwagen. Zo is de opbouwtijd van een podiumwagen korter en bent u met een podiumwagen een stuk mobieler dan met een vast podium. Bovendien is het kopen van een podiumwagen erg voordelig als u een jaarlijks of terugkerend evenement organiseert. U hoeft niet iedere keer opnieuw een podium te kiezen en te huren. Uw perfecte podium heeft u gewoon binnen handbereik! Stageplate® staat al jaren bekend als een betrouwbare partner als het gaat om podium op- en afbouw. U kunt bij ons terecht voor onder andere podiumtrappen, -poten en -klemmen. Al onze materialen zoals podiumwagens zijn te koop, te huur en tevens geschikt om te leasen. Wij laten elk evenement slagen!

Kies voor kwaliteit, kies voor Stageplate® uit Dordrecht

Wilt u een podiumwagen kopen en ontvangt u graag wat meer informatie over de verschillende wagens die wij te koop hebben staan? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)78 6211955. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u graag een persoonlijk advies over de beste podiumwagen voor uw evenement.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen