“Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen”

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium huren

Wilt u een podium huren omdat u binnenkort een groot evenement organiseert, en wilt u dat zo goedkoop mogelijk doen? Klop dan eens aan bij Stageplate. Wij zijn dé leverancier van podiumdelen die wij in eigen beheer vervaardigen. Bij ons kunt u een podium geheel op maat laten maken, maar u schakelt ons ook gemakkelijk in voor de verhuur van universele podiumdelen die gemakkelijk overal kunnen worden geplaatst. Snel op- en afgebouwd, goedkoop geleverd en kwaliteitsvol: dát zijn de kenmerken van een podium van Stageplate.

Goedkoop een podium huren bij Stageplate: hoe gaat dat in zijn werk?

Een gezellig festival waarbij diverse artiesten optreden. Een heuse stapavond met een dj. En een voorstelling middenin een park. Het zijn allemaal situaties waarbij het huren van een podium, zo goedkoop mogelijk, erg van pas komt. Kiest u voor het podium verhuur van Stageplate, dan weet u zeker dat u kwaliteit ontvangt. Al onze podia zijn namelijk gemaakt van lichtgewicht materialen van uitstekende kwaliteit. Hierdoor zijn ze zeer hanteerbaar en ergonomisch. Bij het podium verhuur geeft u uw wensen aan (bijvoorbeeld over de maat, of het overdekt moet zijn en of het toegankelijk moet zijn via een trap), dan verzorgen wij een podium dat daarbij aansluit.

Servicegericht en persoonlijk podium verhuur

Natuurlijk gaat het bij het huren van een podium vooral om de functionaliteit. U wilt een podium dat snel op- en afgebouwd kan worden én dat veilig en functioneel is. Maar het is ook prettig wanneer u goede begeleiding krijgt van een specialist. Bij Stageplate werken wij servicegericht en geven wij persoonlijke aandacht. Dat betekent dat we altijd direct contact onderhouden met onze klanten, zodat wij optimaal klantgericht te werk kunnen gaan. Goedkoop een podium huren was nog nooit zo gemakkelijk!

Vragen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Heeft u vragen over de verhuur van een podium? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen