“Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen”

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumelementen huren

Bent u op zoek naar een specialist die u gemakkelijk inschakelt wanneer u podiumelementen wilt huren? Bij Stageplate bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in het leveren van snel op- en af te bouwen podiumdelen. Of u nu een groot, klein, laag of hoog podium wenst: wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Diverse soorten podiumelementen huren bij de specialist

De podiumelementen die u bij ons vindt, zijn gemaakt van hoogwaardig beukenfineer meubelplaat in aluminium omranding. Hierdoor zijn de podiumelementen lichtgewicht, maar toch solide. Omdat ze speciaal ontwikkeld zijn voor een snelle op- en afbouw, zijn ze ook nog eens zeer flexibel in het gebruik. Bij Stageplate kunt u onder andere de volgende podiumelementen huren:

  • Diverse soorten vloerplaten (gepoedercoat en gestoffeerd);
  • Vloerplaten in diverse maatvoeringen;
  • Uitwisselbare insteekpoten in verschillende lengtes.

Zo stelt u, met onze hulp, gemakkelijk een podium samen dat geheel voldoet aan uw wensen en eisen.

Alle podiumdelen TÜV gekeurd

Kiest u ervoor podiumelementen te huren bij Stageplate, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo bieden wij altijd zeer scherpe prijzen en leveren wij u een persoonlijke service. Daarnaast zijn alle podiumdelen die wij bieden TÜV gekeurd. Dat houdt in dat ze voldoen aan alle wetten en regels omtrent veiligheid en betrouwbaarheid.

Vragen? Wij informeren u graag!

Heeft u vragen over de mogelijkheden omtrent het huren van podiumelementen bij Stageplate? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij informeren u graag!

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen