“Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen”

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Rond podium huren

Een rond podium huren, dat is natuurlijk wel zo leuk. Zo kan het publiek van alle kanten goed zien wat er allemaal op het podium gebeurt. Bij Stageplate, specialist in het vervaardigen en leveren van podiumdelen, vindt u diverse soorten podia. Groot, klein en in alle vormen en maten: wij voorzien u in al uw wensen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos en bij ons ontvangt u altijd kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een onvergetelijk festival, feest of ander evenement organiseert.

Een rond podium huren dat snel op- en afgebouwd is

Wilt u een rond podium huren? Omdat u binnenkort een gezellig festival organiseert? U een bijzonder feest op de planning heeft staan? Of u een goede zichtbaarheid op bijvoorbeeld een evenement wilt creëren? Stageplate helpt u graag aan een podium dat solide, maar tegelijkertijd zeer lichtgewicht is. Dit maakt het podium ergonomisch en flexibel in het gebruik, want het is zeer snel op- en afgebouwd.

Een podium dat aansluit bij uw wensen en eisen

Het podium dat u huurt bij Stageplate kan helemaal worden aangepast aan uw wensen en eisen. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse accessoires toe te passen:

  • Uitneembare insteekpoten in verschillende lengtes;
  • Diverse soorten vloerplaten (bijvoorbeeld gestoffeerd);
  • Diverse maatvoeringen.

Rond podium huren? Neem vandaag nog contact op

Een rond podium huren is met de hulp van Stageplate erg eenvoudig. Wij werken klantgericht en servicegericht, waardoor u zeker weet dat u goed wordt geholpen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact met ons op via +31(0)78 6211955, dan vertellen wij u er graag alles over.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen