"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Festival stage

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in podiumdelen voor het op- en afbouwen van een festival stage? Wij staan voor u klaar. Stageplate is dé leverancier van podiumdelen en podiumelementen. Heeft u specifieke wensen? De onderdelen die wij leveren voor een festival stage, zijn volledig in eigen beheer bij ons in Dordrecht. Zo kunnen we altijd inspelen op al uw wensen.

Alle podiumdelen voor een festival stage vindt u bij ons

Een festival stage bestaat uit verschillende delen. Stageplate verkoopt alle delen die u nodig heeft om zo een stage te bouwen. Denk hierbij aan podiumelementen van hoogwaardige kwaliteit in een aluminium omranding met kleminrichting voor uitwisselbare insteekpoten. U heeft bij ons ook nog de mogelijkheid om uw festival stage uit te breiden met bijvoorbeeld een leuning of een trap.

Interesse? Neem contact met ons op

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle op- en afbouw en nemen zo min mogelijk opslagruimte in. Ideaal wanneer u niet veel tijd wilt besteden aan het op- en afbouwen van een festival stage. De producten worden in eigen beheer gemaakt. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen voor onze klanten. Heeft u interesse in een podium voor een festival? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij stellen dan direct een offerte voor u op.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen