"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Event stage

Bent u op zoek naar een event stage voor uw evenement? Dan bent u bij Stageplate in Dordrecht op de juiste plek! Wij zijn uw betrouwbare partner voor het leveren van podiumelementen en andere podiumbenodigdheden. Lees snel verder wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Uw partner voor een event stage en andere benodigdheden

Voor elk evenement hebben wij de geschikte benodigdheden in huis. Bij ons is het mogelijk om onder andere podiumtrappen, -poten en -klemmen te huren, te leasen en te kopen. Wij maken uw evenement graag tot een daverend succes. Of het nu gaat om een festival, sportevenement of een zakelijke gelegenheid: bij Stageplate kunt u altijd terecht voor diverse podiumelementen. Wij hebben dan ook een breed assortiment aan verschillende event stages voor u.

Uw event stage op maat gemaakt

Al onze producten worden in eigen beheer gemaakt, waardoor direct contact met onze klanten mogelijk is. Heeft u wensen of verzoeken voor uw event stage? Wij werken altijd 100% klantgericht en bieden onze producten tevens op maat aan. Zo bent u verzekerd van een event stage die compleet overeenkomt met de wensen voor uw evenement.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een event stage voor uw evenement of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Wij ondersteunen u en uw evenement graag!

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen