"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Overdekt podium

Viert u een groot festival in de frisse buitenlucht, een mooie bijeenkomst op de jaarlijkse braderie in de buurt of een groot tuinfeest in het stadspark, dan heeft u wellicht een overdekt podium nodig. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Stageplate. Wij zijn dé specialist in het leveren van snel op- en af te bouwen podiumdelen, die we geheel op maat voor u kunnen vervaardigen.

Een overdekt podium: hoe ziet dat er precies uit?

Bij Stageplate zijn we gespecialiseerd in het maken van lichtgewicht podiumelementen, die daardoor zeer hanteerbaar en ergonomisch zijn. Deze podiumelementen maken wij in eigen beheer. Op die manier maken wij voor al onze klanten een overdekt podium op maat. Zo krijgt uw podium meer uitstraling én is het extra functioneel voor buiten.

Een veilig en solide podium

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van de podiumdelen en accessoires die wij u leveren. Daarom vervaardigen wij onze podiumdelen uitsluitend uit materialen van uitstekende kwaliteit. Het dak van een overdekt podium wordt bijvoorbeeld gemaakt van brandvertragend materiaal.

Snel een overdekt podium opzetten? Bestel vandaag nog bij Stageplate!

Een podium dat u snel kunt opzetten en afbouwen én een podium dat weinig opslagruimte in beslag neemt: dát is een podium van Stageplate. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang snel een ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Vragen? Bel naar +31(0)78 6211955, dan vertellen onze medewerkers u graag meer over de mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen