"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium webshop

Voor alle onderdelen en elementen voor uw podium kunt u terecht in de online webshop van Stageplate uit Dordrecht. Met onze klantgerichte service en ons ruime assortiment zijn wij dé specialist in podiumonderdelen voor verschillende toepassingen. Of u nu een podium nodig heeft voor een festival, feest of ander evenement; in onze webshop kunt u alles eenvoudig online bestellen.

Bestel verschillende elementen voor uw podium in onze online webshop

Ons assortiment bestaat uit een divers aanbod aan podiumelementen. Heeft u een podium nodig voor bijvoorbeeld het onderwijs of voor een festival stage? Wij helpen u graag met maatwerk. In ons aanbod vindt u onder andere:

Al onze podiumonderdelen zijn TÜV gecertificeerd en bovendien is de productie van alle elementen in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij hoogwaardige kwaliteit garanderen en leveren wij onze podiumelementen, indien gewenst, op maat. Een ander voordeel is dat u een podium en de onderdelen ook kunt huren of leasen. Heeft u bijvoorbeeld een podium maar één keer nodig voor een evenement? Dan is het huren of leasen hiervan een geschikte oplossing.

Bestel direct uw podiumelementen in onze webshop

U bekijkt het volledige aanbod aan onderdelen voor uw podium eenvoudig online in onze webshop. Hier kunt u direct bestellen. Heeft u nog vragen over de producten en de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een deskundig advies. Zo zorgen wij ervoor dat uw evenement gegarandeerd een succes wordt.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen