"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

BÜTEC Podiumelementen kopen

Wilt u graag BÜTEC podiumdelen kopen voor uw volgende evenement? Doe dit dan eenvoudig bij ons online. Bij Stageplate uit Dordrecht vindt u diverse podiumdelen, zoals podiumtrappen en -leuningen. Wij zijn de specialist in de verhuur en de verkoop van al uw benodigdheden! Samen maken wij uw evenement tot een daverend succes.

BÜTEC podiumdelen kopen doet u eenvoudig online

BÜTEC werd in 1979 opgericht als een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in evenemententechnologie. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner die elk evenement tot een succes maakt. De producten die wij aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit en zijn 100% veilig. Dankzij de geavanceerde productie van het doordachte systeem van BÜTEC hoeft u zich tijdens uw evenement geen zorgen te maken!

Voor de beste kwaliteit BÜTEC podiumdelen bent u welkom

Stageplate heeft een jarenlange ervaring in het leveren van diverse podiumelementen. Wij leveren bijvoorbeeld truss onderdelen en praktikabels, maar ook:

  • Podiumtrappen
  • Podiumpoten
  • Podiumklemmen
  • Podiumleuningen
  • Podiumaccessoires

Wij produceren onze eigen podiumdelen en zijn trotse partner en leverancier van BÜTEC podiumonderdelen. Voor welke onderdelen u ook kiest, u kunt bij ons altijd BÜTEC onderdelen kopen van hoogwaardige kwaliteit.

Kies nu voor uw betrouwbare partner!

Wilt u meer informatie over het kopen van BÜTEC producten? Of wilt u weten welke elementen het beste bij u en uw evenement passen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag! Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u direct BÜTEC onderdelen bestellen? Voeg ze dan toe aan uw winkelmandje en bestel direct!

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen