"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Truss kopen

Wilt u graag een truss systeem kopen? Dan bent u bij Stageplate uit Dordrecht op de juiste plek. Wij zijn producent en leverancier van diverse podiumonderdelen. Onze podiumonderdelen worden gekenmerkt door hun ergonomische karakter en hun lichte gewicht. Bovendien maken ze het op- en afbouwen van het podium een zeer gemakkelijke klus.

Truss systemen kopen bij een specialist

U kunt truss huren of kopen voor een professioneel podium voor uw feest, bijvoorbeeld voor een dj. Met de juiste materialen maakt u het podium zeer aantrekkelijk en valt het gegarandeerd op. Met een prachtig decor van truss wordt het podium bovendien strak aangekleed. Truss systemen bieden een hoop mogelijkheden. Realiseer bijvoorbeeld een spectaculaire entree met behulp van een truss systeem. Alles is mogelijk met de podiumonderdelen van Stageplate.

Neem contact met ons op voor meer informatie

U kunt bij ons ervoor kiezen om truss systemen en andere podiumonderdelen te leasen, te huren of te kopen. Wanneer u ze maar eenmalig nodig heeft, is het huren zeker een voordeligere optie. Als u eerst nog wat meer informatie wilt over onze producten voordat u besluit of u wilt huren of kopen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Wij hopen snel van u te horen.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen