"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Mobiel podium

Bent u voor uw evenement op zoek naar een mobiel podium? Bij Stageplate® in Dordrecht kunt u terecht voor het huren, leasen of kopen van diverse mobiele podia om uw evenement op poten te zetten. Lees snel verder voor de voordelen van een mobiele podia ten opzichte van vaste podia.

Een mobiel podium huren, leasen of kopen bij Stageplate in Dordrecht

Bent u bezig met het treffen van voorbereidingen voor uw evenement en bent u op zoek naar een geschikt podium? Misschien twijfelt u tussen een vast podium of een mobiel podium. Welk soort podium voor uw evenement het meest geschikt is, hangt af van het soort evenement en natuurlijk uw wensen. Een mobiel podium komt zeker met een aantal voordelen:

  • Mobiele podia hebben een korte opbouwtijd – denk hierbij aan 30 minuten.
  • Door de diversiteit in podiumhoogtes en -wagens kunnen wij voldoen aan al uw wensen en eisen.
  • De tarieven voor mobiele podia zijn vaak gunstiger dan voor vaste podia.

Kies voor het gemak van een onze podia

Al onze podiumdelen zijn TÜV gecertificeerd en van hoogstaande kwaliteit. Wanneer u kiest voor mobiele podia, kiest u voor gemak en comfort én bespaart u opbouwtijd. Dit alles zonder dat u inlevert op de tijdloze uitstraling van uw podia. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor mobiele podia? Of heeft u vragen over de voordelen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw evenement.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen