"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Een podium voor het onderwijs

Een podium om te gebruiken in het onderwijs vindt u bij Stageplate uit Dordrecht eenvoudig online. Bent u op zoek naar een vaste plek voor het houden van bijeenkomsten, workshops, schoolmusicals of een ander evenement? Dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Onze gespecialiseerde werknemers adviseren u graag over de beste podia voor uw onderwijsinstelling.

Een podium om te gebruiken in het onderwijs

Het is prettig om in een school of andere onderwijsinstelling een vaste ruimte met een podium te hebben voor onderwijsgerelateerde activiteiten. Met een podium bent u altijd verzekerd van een vaste plek waar iedereen samen kan komen bij bijvoorbeeld een evenement of bijeenkomst bij een onderwijsinstelling. Bij Stageplate hebben wij een ruim assortiment aan diverse podia voor in het onderwijs, waardoor er altijd wel een podium bij zit die volledig aan uw wensen voldoet. Ook voor verschillende podiumbenodigdheden kunt u bij ons terecht, zoals podiumklemmen, podiumtrappen en podiumleuningen. Zo vindt u bij ons alles voor uw evenement(en) op één plek!

Kies voor een betrouwbare partner

Heeft u specifieke wensen of eisen voor uw podium die u eerst met ons wilt bespreken? Dit is uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op via +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen