"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium onderwijs

Een podium om te gebruiken in het onderwijs vindt u bij ons eenvoudig online. Bent u op zoek naar een vaste plek voor het houden van bijeenkomsten of workshops, het uitvoeren van schoolmusicals of een ander evenement? Dan bent u bij Stageplate® uit Dordrecht aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde werknemers adviseren u graag over de beste podia voor uw onderwijsinstelling.

Een podium voor iedere onderwijsinstelling van Stageplate uit Dordrecht

Het is fijn om in een school of andere onderwijsinstelling een vaste ruimte te hebben voor onderwijs gerelateerde activiteiten. Een podium kan hierbij niet ontbreken. Met een vast podium bent u altijd verzekerd van een plek waar het mogelijk is om met iedereen samen te komen bij evenementen. Bij Stageplate® hebben wij een breed assortiment met diverse podiums voor in het onderwijs. Ook voor verschillende andere podiumbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij podiumklemmen, -leuningen en -trappen. Voor elke ruimte hebben wij een podium naar wens. Onze podia komen in verschillende stijlen en maten. Een podium gebaseerd op uw specifieke wens of eis is voor ons tevens te realiseren.

Kies voor een betrouwbare partner

Heeft u wensen of eisen aan uw podium die u eerst met ons wilt bespreken? Dit is uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op via +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen