"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium profiel kopen

Wilt u een podium profiel kopen bij een betrouwbare partner? Bij Stageplate® in Dordrecht zijn wij gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het op- en afbouwen van podia. Ook voor verschillende soorten profielen bent u bij ons aan het juiste adres!

Een podium profiel kopen doet u eenvoudig online

Beschikt u over verschillende zelfstandige podiumelementen maar mist u een podium profiel? Of heeft u bij uitbreiding van uw podium een ander soort podium profiel nodig? Dan bent u bij Stageplate aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten podium profielen, geschikt voor diverse soorten podia. Bij Stageplate hebben wij naast podium profielen ook vele andere podiumbenodigdheden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een compleet podium, vast of mobiel? Wij hebben diverse podia voor u om te huren, leasen of kopen. Zo hebben wij vaste podia, maar ook mobile stages en podiumwagens. Wij zijn dé expert in podiumelementen zoals onder andere podium profielen, -trappen, -klemmen en -poten. U bent bij ons dan ook altijd verzekerd van betrouwbare podiumonderdelen!

Kies voor een betrouwbare partner voor uw podium profielen

Wilt u meer informatie over het kopen van podium profielen bij ons? Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over de beste elementen voor uw podium. Neem gerust contact met ons op via +31(0)78 6211955. Wij denken graag met u mee!

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen