"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Prakken kopen

Prakken kopen voor uw evenement doet u eenvoudig bij ons online. Stageplate is uw betrouwbare partner in podium op- en afbouw. Wij hebben een breed assortiment aan podiumelementen zoals podiumtrappen en -klemmen. Ook leveren wij diverse podia zoals vaste podia, mobile stages en podiumwagens. Kies voor kwaliteit, kies voor Stageplate!

Prakken kopen bij uw betrouwbare partner

Bent u op zoek naar prakken voor uw evenement? Wij begrijpen dat u niet te veel tijd wilt besteden aan de opbouw van uw podium. Met onze podiumprakken heeft u dan ook binnen enkele tellen uw podium opgebouwd. U besteed geen extra tijd meer aan het in elkaar zetten van een stevig podium: onze prakken doen dit voor u! De prakken van Stageplate zijn online verkrijgbaar. Onze podiumprakken bevatten uitwisselbare poten en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Hierdoor bepaalt u zelf hoe hoog uw podium wordt. Doordat de poten uitneembaar zijn en het podiumblad lichtgewicht is, heeft u uw podium snel ge(de)monteerd. Voor andere podiumbenodigdheden bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Wij leveren onder andere podiumleuningen, -klemmen en -trappen.

Koop uw podiumprakken en ga meteen aan de slag!

Wilt u uw prakken online kopen of ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen