"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Podium kopen

Bij Stageplate ® kunt u heel voordelig een kwalitatief en lichtgewicht podium kopen. Wij zijn werkzaam in de theater- en podiumbranche en verhuren onze handzame podiumwagens tegen een aantrekkelijk tarief. Dus wilt u binnenkort een podium kopen? Bij Stageplate ® vindt u altijd een goede optie!

Een podium kopen voor een aankomend evenement
Bij Stageplate ® vindt u verschillende soorten podia, van klein tot groot, die voor ieder evenement geschikt zijn. Onze specialisten kunnen deze podia in zeer korte tijd voor u opbouwen, zodat last minute evenementen voor ons geen probleem zijn. Wij hebben de volgende podiumproducten beschikbaar:

Al onze podiumelementen zijn voorzien van een hoogwaardig beukenfineer meubelplaat in aluminium omranding met een kleminrichting voor uitwisselbare insteekpoten. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor een snelle op -en afbouw en neemt weinig opslagruimte in beslag. Dit maakt de podiumelementen van Stageplate ® uitermate geschikt voor kort durende evenementen.

Bezoek ons
Wilt u graag een podium kopen van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Stageplate ® aan het juiste adres. In onze werkplaats in Dordrecht maken wij onze podia zelf, waardoor wij u altijd een hoge kwaliteit podium kunnen garanderen. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen of bel ons op het telefoonnummer 078 -6211955.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Festival Stage

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in podiumdelen voor het op- en afbouwen van een festival stage? Stageplate ® is de naam. Wij zijn dé leverancier van podiumdelen en podiumelementen. Heeft u specifieke wensen? De onderdelen die wij leveren voor een festival stage, zijn volledig in eigen beheer. Zo kunnen we inspelen op uw wensen.

Alle podiumdelen voor een festival stage vindt u bij Stageplate ®

Een festival stage bestaat uit verschillende delen. Stageplate ® verkoopt alle delen die u nodig heeft om een stage te bouwen. Hierbij kunt u denken aan podiumelementen van hoogwaardige beukenfineer meubelplaat, in aluminium omranding met kleminrichting voor uitwisselbare insteekpoten. U heeft de mogelijkheid om uw festival stage uit te breiden met een leuning of een trap.

Interesse? Neem contact met ons op

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle op- en afbouw en nemen zo min mogelijk opslagruimte in gebruik. Ideaal wanneer u niet veel tijd wilt besteden aan het op- en afbouwen van een festival stage. De producten worden in eigen beheer gemaakt. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen met onze klanten. Heeft u interesse in licht gewicht, ergonomische festival stage elementen? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij kunnen dan direct een offerte voor u maken.

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen