"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium onderdelen

Bent u al enige tijd van plan podium onderdelen te kopen? Dan doet u er goed aan dat te doen bij een innovatie producent en leverancier van podiumonderdelen. Denk bijvoorbeeld aan Stageplate! Ons bedrijf is dé nummer 1 producent en leverancier van podiumelementen. In ons assortiment vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft voor het opbouwen van een podium. Doordat wij onze podiumelementen in eigen beheer produceren, kunnen wij niet alleen podium onderdelen van uitstekende kwaliteit verkopen, maar onze klanten ook maatwerk bieden. Heeft u een specifieke wens ten aanzien van uw podium? Dan spelen wij daar graag op in.

Podium onderdelen kopen: van podium tot prakken

Bij Stageplate kunt u diverse soorten podium onderdelen kopen. Zo treft u in ons assortiment onder meer aan:

  • Podium poten, waarbij u de keuze heeft uit insteekpoten of telescooppoten. Beide zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar.
  • Podium klemmen, om verschillende podiumelementen bij elkaar te houden tijdens het gebruik van het podium.
  • Podium trappen, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en naar wens aan te passen.
  • Podium prakken, waarbij u zelf een podium kunt samenstellen, naar de gewenste grootte.

Al onze podium onderdelen zijn gemaakt van sterk en lichtgewicht materiaal. Hierdoor kunt u een podium snel en eenvoudig opbouwen. Ook een podium demonteren is binnen enkele tellen gebeurd. Onze podiumelementen nemen bovendien weinig ruimte in beslag, waardoor u ze ook heel gemakkelijk en economisch kunt opbergen.

Podiumonderdelen TÜV gecertificeerd

Stageplate produceert en levert niet zomaar podium onderdelen. Al onze producten zijn TÜV gecertificeerd. Met dit certificaat tonen wij aan dat onze podiumonderdelen van hoge kwaliteit en dus betrouwbaar zijn. Een podium moet immers in staat zijn een bepaald gewicht te kunnen dragen en mag onder geen beding verzakken en ongelukken veroorzaken. De podiumelementen van Stageplate kunt u voor 100% vertrouwen, daar kunt u van op aan.

Stageplate uw partner in Dordrecht

Stageplate is uw partner in Dordrecht als het om de productie en levering van podiumelementen gaat. Wij hebben alles in huis om een stevig podium mee te bouwen, zonder dat u daar veel mankracht voor nodig heeft. Redenen genoeg om voor onze producten te kiezen. Heeft u vragen over onze podiumonderdelen? Aarzel dan niet even te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij beantwoorden uw vragen graag. Het is overigens goed om te weten dat wij klanten uit zowel Nederland als België van dienst zijn.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen