"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumelementen bestellen

Bent u al enige tijd van plan podiumelementen te bestellen? Dan doet u er goed aan deze te kopen bij een innovatieve producent en leverancier van podiumelementen. Denk bijvoorbeeld aan Stageplate! Ons bedrijf is dé nummer één producent en leverancier van podiumelementen uit Dordrecht. In ons assortiment vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft voor het opbouwen van een podium. Doordat wij onze podiumelementen in eigen beheer produceren, kunt u niet alleen podiumelementen van uitstekende kwaliteit bestellen, maar bieden wij onze klanten ook maatwerk aan. Heeft u een specifieke wens ten aanzien van uw podium? Dan spelen wij daar graag op in.

Podiumelementen bestellen bij een specialist: van podium tot prakken

Bij Stageplate kunt u diverse soorten podiumelementen kopen. Zo treft u in onze webshop onder meer een mobiel podium aan, maar ook:

  • Podiumpoten
  • Podiumklemmen
  • Podiumtrappen
  • Podiumprakken

Alle podiumelementen die u bij ons kunt kopen zijn gemaakt van sterk en lichtgewicht materiaal. Hierdoor kunt u een podium snel en eenvoudig opbouwen. Ook een podium demonteren is binnen enkele tellen gebeurd. Onze podiumelementen nemen bovendien weinig ruimte in beslag, waardoor u ze ook heel gemakkelijk en economisch kunt opbergen.

Bestel uw podiumelementen bij een betrouwbare partner

Stageplate is uw partner als het om de productie en levering van podiumelementen gaat. Wij hebben alles in huis om een stevig podium mee te bouwen, zonder dat u daar veel mankracht voor nodig heeft. Redenen genoeg om onze podiumelementen te bestellen. Heeft u vragen over onze podiumelementen, voordat u deze gaat kopen? Aarzel dan niet even te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen