"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Praktikabels kopen

Zoekt u een leverancier waar u praktikabels kunt kopen? Gevonden! Stageplate is dé leverancier van podiumdelen en toebehoren. Onze producten worden in eigen beheer gemaakt. Hierdoor is het voor ons mogelijk om direct contact te hebben met u. Heeft u specifieke wensen? Wij bieden ook maatwerk aan. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Waar moet u op letten wanneer u praktikabels gaat kopen?

Wilt u een verhoging op uw podium installeren? Bij het kopen van praktikabels zijn er enkele punten waar u goed op moet letten. Moet een praktikabel vaak verplaatst worden? Bestaat het praktikabel uit verschillende delen? Is het makkelijk op te bergen? Bespreek uw situatie met de specialisten van Stageplate® en wij bekijken samen met u wat de passende oplossing is.

De voordelen van een praktikabel

Het voordeel van een praktikabel is dat het opvouwbaar is, snel gebruiksgereed is en het relatief weinig bergruimte vraagt. Onze praktikabels zijn, net als alle andere delen, TÜV gecertificeerd. Dit houdt in dat de podiumdelen van uitstekende kwaliteit en 100% betrouwbaar zijn. Kies voor kwaliteit, kies voor de producten van Stageplate! Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om een stevig podium te bouwen. Heeft u specifieke wensen? Of wilt u een podium dat afwijkt van de standaardformaten en -vormen? Maak het kenbaar bij ons. Wij beschikken over een eigen productieruimte en zijn daardoor in staat maatwerk te leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies voor de nummer 1 in podiumsystemen

Wij zijn de nummer 1 als het om podiumsystemen gaat. Kies daarom voor het kopen van praktikabels bij Stageplate. Heeft u vragen over één onze producten? Of wilt u een offerte aanvragen voor een bepaald project? Neem gerust contact op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een podium voor uw feest of evenement.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen