"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Praktikabels kopen

Zoekt u een leverancier waar u praktikabels kunt kopen? Gevonden! Stageplate is dé leverancier van podiumdelen en toebehoren. Onze producten worden in eigen beheer gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om direct contact te hebben met klanten. Heeft u specifieke wensen? Wij bieden onze klanten ook maatwerk. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Waar moet u op letten wanneer u praktikabels gaat kopen?

Wilt u een verhoging aanbrengen aan uw podium? Bij het kopen van een praktikabels zijn er enkele punten waar u goed op moet letten. Moet een praktikabel vaak verplaatst worden? Bestaat het praktikabel uit verschillende delen? Is het makkelijk op te bergen? Bespreek uw situatie met Stageplate en wij bekijken samen met u wat voor u van toepassing is.

De voordelen van een praktikabel

Het voordeel van een praktikabel is dat het opvouwbaar is, snel gebruiksgereed is en het relatief weinig bergruimte nodig heeft. De praktikabels zijn, net als alle andere delen, TÜV gecertificeerd. Dit houdt in dat de podiumdelen van uitstekende kwaliteit en 100% betrouwbaar zijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om een stevig podium te bouwen. Heeft u specifieke wensen? Wilt u een podium dat afwijkt van de standaardformaten en -vormen? Maak het kenbaar. Wij beschikken over een eigen productieruimte en zijn daardoor in staat maatwerk te leveren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kies voor de nummer 1 in podiumsystemen

Wij zijn de nummer 1 als het om podiumsystemen gaat. Kies daarom voor het kopen van praktabels bij Stageplate! Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0)78 6211955

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen