"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumdeel kopen

Stageplate is waar u moet zijn om een podiumdeel te kopen. Wij verkopen podiumdelen die wij zelf geproduceerd hebben vanuit Dordrecht. Omdat wij de productie in eigen beheer hebben, is het mogelijk om klantgericht te werken en optimaal te voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten. Bij de productie van onze podiumdelen letten wij erop dat ze gemakkelijk en snel op- en af te bouwen zijn en dat er zo min mogelijk opslagruimte nodig is. De podiumonderdelen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Een podiumdeel kopen bij een betrouwbare specialist

In onze webshop kunt u diverse soorten podiumonderdelen bestellen. Zo vindt u in ons assortiment een overdekt podium en BÜTEC onderdelen, maar bijvoorbeeld ook:

  • Podiumpoten
  • Podiumklemmen
  • Podiumtrappen
  • Podiumleuningen

Ook kunt u bij ons terecht voor een festival stage of party kraamopbouw. Deze kraam is ideaal als merchandise- en presentatiestand. Elk podiumdeel dat u bij ons kunt kopen is lichtgewicht en zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. De op- en afbouw is in een handomdraai gebeurd.

Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw podium? Doordat Stageplate over een eigen productieruimte beschikt, zijn wij in staat maatwerk te leveren. Zo kunnen wij op de wensen van onze klanten inspelen en hen een podium bieden dat zij zich wensen. Wilt u podiumonderdelen bestellen in onze webshop die afwijken van de standaardformaten en -vormen bijvoorbeeld? Laat het ons weten. Niets is ons te gek.

Kom een TÜV gecertificeerd podiumdeel kopen

Tot slot is het nog goed om te weten dat elk podiumdeel dat u bij Stageplate kunt kopen TÜV gecertificeerd is. Dit houdt in dat deze podiumdelen van uitstekende kwaliteit zijn en u uw podium voor 100% kunt vertrouwen. En dat is natuurlijk wat u wilt. Stageplate is dé nummer één als het om podiumsystemen gaat, dat merkt u. Heeft u vragen over onze producten of wilt u onze podiumonderdelen bestellen in de webshop? Aarzel dan niet ons te contacteren via het telefoonnummer +31(0)78 6211955.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen