"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Podiumdeel

Bij Stageplate ® vindt u altijd een podiumdeel dat precies naar uw wens is. Wij produceren en ontwikkelen onze producten in eigen beheer, zodat wij altijd direct contact kunnen hebben over het design van een podiumdeel. Onze podiumdelen zijn zo ontwikkeld dat ze altijd snel op -en af te bouwen zijn en zo min mogelijk opslagruimte in beslag nemen. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Een podiumdeel op maat maken
Heeft u interesse in een stevig en stabiel podiumdeel voor een aankomend evenement? Dan kunt u uitstekend terecht bij Stageplate ® . Ons basis podiumelement staat bekend als het meest handzame element onder de podiumelementen. Vanwege het lichte gewicht van deze elementen zijn onze podiumdelen ook zeer flexibel. We hebben niet voor niets per 1 april 2015 het TÜV certificaat voor onze producten mogen ontvangen. En daar zijn we trots op!

Gespecialiseerd in maatwerk
Onze specialiteit is maatwerk. Daarom kunt u bij ons terecht voor al uw wensen voor een speciaal podiumdeel. Uiteraard hebben wij ook standaard podiumdelen beschikbaar in ons assortiment. Voor meer informatie over onze mogelijkheden, komt één van onze medewerkers graag bij u langs om onze opties te bespreken. U kunt dan ook heel precies al uw wensen en eisen doorgeven, zodat wij alvast aan de slag kunnen. Voor andere vragen kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 078 -6211955 of stuur ons een e-mail.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Festival Stage

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in podiumdelen voor het op- en afbouwen van een festival stage? Stageplate ® is de naam. Wij zijn dé leverancier van podiumdelen en podiumelementen. Heeft u specifieke wensen? De onderdelen die wij leveren voor een festival stage, zijn volledig in eigen beheer. Zo kunnen we inspelen op uw wensen.

Alle podiumdelen voor een festival stage vindt u bij Stageplate ®

Een festival stage bestaat uit verschillende delen. Stageplate ® verkoopt alle delen die u nodig heeft om een stage te bouwen. Hierbij kunt u denken aan podiumelementen van hoogwaardige beukenfineer meubelplaat, in aluminium omranding met kleminrichting voor uitwisselbare insteekpoten. U heeft de mogelijkheid om uw festival stage uit te breiden met een leuning of een trap.

Interesse? Neem contact met ons op

Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor een snelle op- en afbouw en nemen zo min mogelijk opslagruimte in gebruik. Ideaal wanneer u niet veel tijd wilt besteden aan het op- en afbouwen van een festival stage. De producten worden in eigen beheer gemaakt. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen met onze klanten. Heeft u interesse in licht gewicht, ergonomische festival stage elementen? Neem dan contact op door te bellen naar +31(0)78 6211955. Wij kunnen dan direct een offerte voor u maken.

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen