"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podiumpoten bestellen

Bent u al geruime tijd op zoek naar een leverancier om podiumpoten bij te bestellen? Dan heeft u deze nu gevonden. Stageplate is een betrouwbare leverancier én producent van podiumonderdelen uit Dordrecht en bovendien dé nummer één in podiumsystemen. Bij ons staan de wensen van de klant centraal. Wij werken dan ook zeer klantgericht en doen er alles aan om de klant optimaal van dienst te zijn.

Podiumpoten bestellen: keuze uit insteekpoten of telescooppoten

Beslist u bij Stageplate podiumpoten te bestellen? Dan kunt u kiezen uit twee verschillende soorten:

  • Insteekpoten, verkrijgbaar in verschillende hoogten (van 10 tot en met 120 centimeter hoog) en uitvoeringen. Deze poten zijn gemaakt van dikwandig materiaal.
  • Telescooppoten, eveneens in verschillende hoogten (20-120 centimeter) verkrijgbaar. Speciale hoogtes zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Voor welk type podiumpoten u ook kiest, u kiest altijd voor poten die TÜV gecertificeerd zijn. Stageplate levert podiumpoten per set van vier stuks. De productie van onze podiumpoten en alle andere podiumonderdelen, zoals podium profielen, is in eigen beheer, zodat wij kwaliteit en persoonlijk contact met onze klanten kunnen garanderen.

Bestel podiumpoten op maat

Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw podiumpoten, bijvoorbeeld omdat u ze nodig heeft voor een event stage of voor het onderwijs? Laat het ons gerust weten. Wij kunnen podiumonderdelen namelijk ook op maat leveren. Indien u vragen heeft over de podiumpoten die u bij ons kunt bestellen, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31(0)78 6211955.

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen