"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium huren

Een podium huren doet u eenvoudig bij ons online. Stageplate® uit Dordrecht heeft een breed assortiment aan diverse soorten podia. U kunt bij ons terecht voor het huren van een vast podium, een mobile stage of een podiumwagen. Wij hebben het perfecte podium voor ieder evenement!

Een podium huren doet u eenvoudig via Stageplate uit Dordrecht

Bent u op zoek naar een geschikt podium voor uw feest, zakelijke of sportevenement? Wij adviseren u graag over de beste keuzes voor uw evenement. Zo zijn er mogelijkheden voor een vast podium dat erom bekend staat veel gewicht te kunnen dragen. Een vast podium heeft wel een langere opbouwtijd. Kiest u voor een mobile stage of een podiumwagen? Deze podia hebben een kortere opbouwtijd maar kunnen minder gewicht dragen. Zo heeft elk podium zijn voor- en nadelen. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer informatie over het huren van een podium? Onze materialen zijn tevens beschikbaar om te leasen of te kopen. Ook voor andere podiumbenodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onder andere podiumpoten, -leuningen en -trappen. Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en maken samen uw evenement tot een groot succes!

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen