"Stageplate ®: De nummer 1 in podiumdelen"

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Podium huren

Een podium huren doet u eenvoudig bij ons in Dordrecht. Stageplate heeft een ruim assortiment aan diverse soorten podia. U kunt bij ons terecht voor het huren van een vast podium, een mobile stage of een podiumwagen. Wij hebben het perfecte podium voor ieder evenement!

Een podium huren doet u eenvoudig via ons bedrijf

Bent u op zoek naar een geschikt podium om te huren voor uw feest, zakelijke bijeenkomst of sportevenement? Wij geven u graag een passend advies. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een vast podium dat erom bekend staat veel gewicht te kunnen dragen. Een vast podium heeft wel een langere opbouwtijd. Voor een kortere opbouwtijd kiest u eerder voor een mobile stage of een podiumwagen. Zo heeft elk podium weer andere voordelen. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem direct contact met ons op

Wilt u meer informatie over het huren van een podium bij ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze materialen zijn beschikbaar om te leasen of te kopen. Ook voor andere podiumbenodigdheden kunt u bij ons terecht. Wij leveren onder andere podiumpoten, -leuningen en -trappen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31(0)78 6211955. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden en maken samen uw evenement tot een groot succes!

Op maat gemaakt

Binnen 12 uur reactie

Veiligheid op nr. 1

~

Licht en ijzersterk

Heeft u een speciaal evenement?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Stageplate ® : Dé leverancier van podiumdelen